ARCHI-TEAM

ARCHI-TUIN

Archi-tuin bvba is een creatief familiebedrijf. We richten ons vooral op private en semi-openbare projecten.

Wij zijn een ervaren en dynamisch team dat steeds op zoek is naar tijdloze ontwerpen met de geschikte beplanting en materiaalkeuze. De wensen van de opdrachtgever, de stijlkenmerken van de woning en het karakter van de omgeving bepalen de ontwerpvisie van ieder individueel project. Uw buitenruimte moet immers het volledige jaar een prachtig schouwspel van kleur en vormgeving weergeven en een verlenging van de woning zijn. Doorheen de jaren groeide niet alleen onze ervaring, maar ook ons machinepark. Hierdoor staan we ook in voor de volledige aanleg van uw project.

tuinontwerp, tuinarchitectuur, tuinarchitect, tuinaanleg, tuin aannemer, onderhoud tuin, privé tuin, bedrijfstuin, omgevingsaanleg, aanleg groen zone, aanleg winkel groen, stadstuin, landschapstuin, villatuin, groene ruimte, tuin met vijver, hedendaagse tuin, archi-tuin, beplantingsplan, plantenlijst, tessenderlo, laakdal, veerle, groot-vorst, klein-vorst, beringen, paal, eindhout, schoot, engsbergen, hulst, kwaadmechelen, ham, genendijk, beverlo, tervant, diest, bekkevoort, molenstede, schaffen, meldert, gestel, meerhout, oosterlo, mol, geel, balen, westerlo, leopolsburg, heusden-zolder, genenbos, meldert, lummen

Zaakvoerder Maarten Bonhomme is tuin-en landschapsarchitect. Hij staat daarnaast in voor de volledige aanleg en oplevering van onze projecten.

Zaakvoerder Ine Testelmans is tuin-en landschapsarchitect. Zij staat in voor het volledige ontwerpproces, van eerste schets tot het definitief ontwerpdossier.

ARCHI-TUIN

info@archi-tuin.be | 013/66.14.07

Hulsterweg 124, 3980 Tessenderlo